dler Kávézó

Szállodánk földszintjén kávéház működik, mely antik tonett és ónémet stílusú bútorzatával, a vitrinekben kiállított régiségeivel kitűn ően őrzi a városka történelmi hangulatát. A békebeli, nagy kávéházak légkörét idéz ő kávézó varázslatos pillanatokat nyújt az ide látogatóknak, legyen szó egy kávé mellett kényelmesen elolvasott újságról vagy egy üzleti megbeszélésr ől. Az ehhez társuló étel- és italválaszték, a házi sütemények és Szamos Marcipán édességek, a kávékülönlegességek, valamint a szívélyes vendéglátás mind-mind hozzájárult ahhoz, hogy a kávéház baráti társaságok kedvelt találkozóhelye, illetve pezsg ő társadalmi élet helyszíne legyen.
Mára a kávéház Budaörs egyik új művészeti központjává vált az itt rendszeresen megrendezett tárlatok, jazz- illetve irodalmi esteknek köszönhet ően, méltó környezetet biztosítva a min őségi kultúrának.

Az Adler Panzió és Étterem épületegyütteséhez tartozó kávéház tulajdonosainak őszinte lelkesedése a szép és a jó iránt, a rendszeresen teltházas koncertek törzsközönsége egyaránt hozzájárulnak a budaörsi művészeti kultúra meg őrzéséhez és megújításához.