Elérhetőség ellenőrzése:

Üdvözöljük a megújult weboldalunkon!

Foglaljon szobát! Megújult weboldalunkon 2 percen belül tud szállást foglalni. Próbálja ki!

Budai-hegység festői szépségű déli dolomitvonulatánál, a védett Budaörsi Kopárok lábánál fekszik a 760 éves, 23 ezer lakosú kisváros, Budaörs.

A 18. században itt letelepedett német-ajkú lakosság szőlőtermesztő tevékenysége az 1800-as években nemzetközi hírnevet szerzett. A városka német stílusban épült parasztházai, borospincéi még őrzik régi, varázslatos hangulatukat, de a települést a rajta átvezető két legforgalmasabb autópálya (M1-M7) mára a főváros nyugati kapujává tette.
A hagyományokat tisztelő helyi emberek méltán büszkék mind az óváros nevezetességeire, mind a város szélén helyet kapó modem irodaházakra és ipari parkokra.

A családi vezetésű Hotel Adler az ófaluban, a 18. századi római katolikus templom szomszédságában nyitotta meg kapuit. Megjelenésével harmonikusan illeszkedik mind a régi, mind a mai városképbe.

A hotel 14 kétágyas, légkondicionált, zuhanyozós-fűrdőszobás szobával rendelkezik, melyekben TV, telefon és minibár is biztosítja a vendégek maximális kényelmét. A kocsival érkező szállóvendégek a ház alagsorában kialakított mélygarázsban parkolhatnak. Üzleti tárgyalásokhoz 15 fő befogadására alkalmas különterem áll a vendégek rendelkezésére. A kávézóban wireless Internet hozzáférési lehetőség található.
A hotel földszintjén kávéház működik, mely szeretettel várja vendégeit egy kellemes reggeli, kávékülönlegesség, házi sütemény elfogyasztására vagy üzleti megbeszélés céljából.
A Hotel Adler-t mindazok számára ajánljuk, akik csendes, nyugodt, családias kisvárosi környezetben szeretnének megszállni, ahol Budaörs természeti környezete és a főváros, Budapest közelsége számos lehetőséget kínál a kikapcsolódásra vágyóknak és az üzleti életben résztvevőknek egyaránt.